Home / Arcade en actie / F18 Carrier Landing

F18 Carrier Landing

F18 Carrier Landing is een flight simulator game voor de Android. De game speelt zich veelal af op zee met verschillende eilanden. Het is de bedoeling dat je als piloot zo goed mogelijk probeert te landen op een vliegdekschip of op land. In de game heb je de keus uit zes verschillende missies. F18 Carrier ...

Review overzicht

Gameplay - 75%
Graphics - 70%

73%

Samenvatting Als je veel waarde hecht aan de graphics dan is deze game niet aan jou besteed. Voor de rest is het een aardig spel.

Beoordelingen door gebruikers: 3.4 ( 1 stemmen)
73

F18 Carrier Landing is een flight simulator game voor de Android. De game speelt zich veelal af op zee met verschillende eilanden. Het is de bedoeling dat je als piloot zo goed mogelijk probeert te landen op een vliegdekschip of op land. In de game heb je de keus uit zes verschillende missies.

F18 Carrier Landing – Gameplay

In de game kan je kiezen uit drie verschillende manieren van camerabesturing, namelijk vanuit de cockpit, direct door de ogen van de piloot of het vliegtuig zelf. In de gratis versie kun je alleen kiezen voor één vliegtuig, namelij kde F/A-18 Hornet, in de betaalde versie heb je de keus uit meerdere vliegtuigen zoals de F-14 Tomcat en de C-2A Greyhound. De besturing van de game is vrij simpel, je hoeft geen rare bewegingen te maken, alles spreekt voor zich.

Mocht je niet zo goed bekend zijn met flight simulator games dan kun je er ook voor kiezen om de game te starten met zeer goede en uitgebreide tutorials. Mocht je geen zin hebben in de missies dan kun je ook de free flight mode gebruiken om vrij rond te vliegen en zodoende wat te oefenen.

F18 Carrier Landing – Graphics

Als je veel waarde hecht aan de graphics dan is deze game niet aan jou besteed. De graphics van deze android game zijn namelijk niet geweldig te noemen, wij zelf vonden het matige graphics. Dit heeft wel als voordeel dat de game op meerdere Android toestellen goed te spelen is. De game is vrij donker, je moet dan ook de helderheid van je scherm verhogen om alles goed te kunnen zien. Wij hebben de game getest op een Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S Plus en de Sony Ericsson Xperia X10.

Download de F18 Carrier Landing

Je kunt de Android game F18 Carrier Landing downloaden vanuit de Google Play Store:

2 reacties

  1. ik wil dat spel, zo graag spelen

    • Android Games

      je kan deze toch downloaden, klik maar op de link hierboven of zoek via je telefoon naar f18 carrier landing dan moet je de game wel kunnen downloaden

Plaats een reacties

Or

Jou e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

5 × three =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>