Home / Arcade en actie / Hungry Shark Evolution

Hungry Shark Evolution

Hungry Shark Evolution is een leuke Android game met een vernieuwde gameplay. Hungry Shark Evolution is de opvolger van Hungry Shark, maar dan nog leuker, in 3D en beter dan het ooit is geweest. In Hungry Shark Evolution is het de beodling om een kleine haai te laten uitgroen tot een grote monsterhaai.

Hungry Shark Evolution – gameplay

Je start de game als een kleine haai. In het diepe water moet je de kleine haai zoveel mogelijk van eten voorzien, doe je dit niet dan zal je haai dood gaan. Je moet zoveel mogelijk schade aanrichten om de haai te laten groeien en deze te laten evolueren in een ton zware monsterhaai.

In de zee kun je kleine visjes opeten, of achter hele scholen vis gaan en hierbij zoveel mogelijk vissen op te eten. Je moet de haai soms tussen de kleinste uithoeken in de diepe zeebodem wringen om de vissen te kunnen pakken. Als je haai nog klein is lukt dit nog wel, maar naarmate deze groeit wordt het wel steeds moeilijker.

Je moet ook proberen bepaalde voorwerpen en dieren te vermijden, zoals inktvissen en zeeëgels. Als je toch een paar van deze zeedieren opeet zal je haai snel doodgaan. Wat je ook moet proberen te vermijden zijn de rotsen in de zee, want dit kost ook het leven van je haai.

Door valk onder het zeeoppervlak te zwemmen kun je veel vogels of mensen opeten. Je moet wel heel snel zijn want de mensen zullen proberen zwemmend weg te vluchten en de vogels zullen proberen weg te vliegen.

Hungry Shark Evolution – upgrades

In Hungry Shark Evolution zijn er ook missies die kunt voltooien door schatten, munten en andere edelstenen te vinden. Door deze missies te voltooien kun je verschillende upgrades voor je haai kopen. Maar je kunt diverse andere haaien unlocken, zoals een tijgerhaai (Tiger Shark), Witte haai (Great White), Hamerhaai (hammerhead) of een Kortvinmakreelhaai (mako shark).

Hungry Shark Evolution – conclusie

De game is leuke en vernieuwend. Hou je niet van bloed en spanning dan kun je deze game beter links laten liggen. Schrik je niet van een beetje bloed, dan is deze game echt een aanrader. Het heeft een grote verslavingsfactor, je blijft toch terugkomen om de haai steeds groter te laten worden. De game ziet er geweldig uit en is makkelijk te spelen.

Download Hungry Shark Evolution

Je kunt de Android game Hungry Shark Evolution downloaden vanuit de Google Play Store:

Plaats een reacties

Or

Jou e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

10 − 1 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>